Treindustri

Våre produkter til treindustrien

Maskiner

Gjennom vår produsent BACCI i Italia har vi blitt en av Norges foretrukne leverandører av avanserte multi-aksede cnc maskiner til industrien! Promaskin har installert Bacci maskiner hos flere av Norges ledende møbelprodusenter samt nisjeprodusenter av riflestokker og underleverandører av treindustrien. Bacci er en maskinprodusent med lange og stolte tradisjoner og har produsert maskiner siden 1918.

Kvalitet og innovasjon har vært en nøkkelfaktor for Bacci. For våre kunder er Bacci synonymt med noen av markedets mest avanserte, produktive og brukervennlige CNC maskiner!

Klikk deg videre til BACCI.COM for å få ett innblikk!

Italienske Stemas er vår produsent av maskiner for spesialiserte oppgaver hvor standardløsninger ikke er optimale. Dette kan være alt fra komplette maskineringslinjer for f.eks. dør eller vindusproduksjon til komplekse pusselinjer for profilerte emner. Vi har i samarbeid med våre kunder bl.a. i møbelindustrien utviklet og installert spesialbygde CNC maskiner som har optimalisert produksjonen på en langt mer effektiv måte enn noen standard løsninger.

Sammen kan vi også finne spesial løsninger også for din produksjon som gir dere klare fortrinn i forhold til standard! «SPECIAL IS OUR STANDARD» mener Stemas.

Klikk deg videre til STEMAS.IT for å få ett innblikk!

Sveitsiske Kündig er vår produsent av bredbånds pussemaskiner og maskiner for kantpussing.

Kündig har lang erfaring og innehar patenterte løsninger som Kündig er alene om å tilby til industrien. Kündig er kvalitetsprodusent i det komplekse fagfeltet hvor betydingen av kvalitet virkelig kommer til syne!

Vi kan tilby et stort utvalg av modeller og serier hvor vi i samarbeid med kunden velger den optimale konfigurasjon for dine behov og produksjon.

Klikk deg videre til KUNDIG.COM for å få ett innblikk!

Utstyr/forbruksmateriell

Vår produsent av slipeprodukter LBA har i de senere år blitt en foretrukket leverandør til industrien blant noen av Norges ledende møbelprodusenter. Vi leverer innovative slipeprodukter for både bredbandpussere, langbandspussere og manuelle pusseoppgaver. Med LBA sin patenterte teknologi kan vi tillegg til standard slipeprodukter tilby LBA Combi serie av spesielt holdbare band som kan oppnå en langt større stand-tid på maskinen før utskifting. Dette med tanke på både kvalitet og slipeevne, problematiske slagmerker fra varierende kvalitet på bandskjøter har vi også funnet løsninger for! 

For kunder med linjeproduksjon hvor pussing er en integrert maskin på linje med andre maskiner vil man kunne oppnå store fordeler med redusert stans i linjen for utskifting av pusseband. Stand-tid med LBA Combi band kan i mange tilfeller kan oppnå flere ganger stand-tiden i forhold til standard produkter på markedet! Med LBA sine løsninger kan vi bidra til økt produktivitet og kvalitet hos dere! LBA har også en rekke spesialband for fremstilling av effektslipte overflater på tre eller metaller.

Klikk deg videre til LBA.IT for å få ett innblikk!

Italienske Utensil Centro er vår produsent av skjærende verktøy for treindustrien. Vi tilbyr alle typer verktøy i både HSS, HM og Diamant (PCD).

Utensil Centro har lang erfaring og tilbyr en rekke standard katalogprodukter, men stor vilje og muligheter for å designe verktøy slik at de blir optimalt kundetilpasset til dine prosjekter eller produksjon!

Klikk deg videre til Utensilcentro.com for å få ett innblikk!

Vår produsent av drivenheter og aggregater for boring, fresing og saging av tre, plast eller aluminium.

Med Grotefeld kan vi tilby en av markedets største utvalg av aggregater som vil gjøre din cnc maskin mer effektiv og gi muligheter for flere maskineringsoppgaver uten å reorientere delene på maskinbordet. Vi har også mulighet for å tilby fullt oppsett av spindelmotorer for boring eller fresing for spesialprosjekter som borerigger eller annet egenbygde maskinløsninger.

Besøk Grotefelds hjemmeside https://www.grotefeld.com/en eller se generellkatalogen under her: